18:10

Bälinge IF F01

Referat: IF VP Uppsala - Bälinge IF F01

En ytterst viktig poäng bärgas i kampen om topplaceringar i serien.
Bälinge får en smakstart och redan i 4:e minuten efter en hörna signerad Olivia och Amanda A tar Bälinge ledning med 1-0.
Laget har en intränad variant som ger skörd och Amanda A nickar in den perfekt slagna hörnan. Nämnas skall även göras att samma skådespel höll på att upprepas i andra halvlek men denna gång smiter nicken strax utanför VP målet.

Med flera skadade eller halvskadade samt förkylningar i truppen så gör Bälinge verkligen en kämparinsats.
En poäng i denna match känns som en halv seger trots ledningsmålet för VP styrde och ställde lite för mycket sett över 70 minuter. Dock ska Bälinge ha en stor eloge för slit och kämparglöd. Olivia gjorde en prickfri insats på sin vänsterbacksposition och Joannas nya roll i bak visar hur intelligent hon är som fotbollsspelare.

Nu får laget en behövlig vila till kommande vecka innan vi tar oss an Knivsta på Bälinge IP den 28 augusti.